به گزارش پایگاه خبری ماندگار از کرمانشاه، پرویز صوفیوند امروز در بیمارستان طالقانی، اظهار داشت: مردم استان باید مطالبهگر باشند و تخلفات رخ داده همچون ویزیت گروهی در مطبها را از طریق سامانه 190 اطلاعرسانی کنند و در همین راستا پوسترهایی در مطب پزشکان نصب شده است.
وی با بیان اینکه دو نفر از پزشکان استان به دلیل اضافه دریافت از بیمار به میزان یک میلیارد تومان و 43 میلیون تومان جریمه شدند، عنوان کرد: در یک سال گذشته بیش از 11 مرکز غیرمجاز تعطیل و 60 مورد پلمب شد که 40 مورد آن دندانپزشکی بود و میزان برخورد با پزشکان متخلف چهار برابر افزایش یافت.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه در سالهای گذشته مجوزی برای ایجاد مطب در پارکینگ شهرداری صادر نشده است گفت: برای مطبهایی که دسترسی بیمار دشوار باشد مجوز صادر نمیشود و مطبهای قدیمی نیز باید جابهجا شوند یا یک سال برای اصلاح به آنها مهلت داده شده است.
صوفیوند با اشاره به اینکه در مرکز ناباروری بیمارستان معتضدی 15 هزار تولد زوج نابارور اتفاق افتاده و فضای مناسبتری نیز در حال راهاندازی است، افزود: در اسلامآباد غرب نیز مرکز سطح دو در حال راهاندازی است که در یکی دو ماه آینده تکمیل میشود.
وی با بیان اینکه برای رصد برای فرار مالیاتی پزشکان تیمهای بازرسی تشکیل شده است گفت: از ابتدای امسال تمام کلینیکها و مراکز درمانی باید قرارداد بیمهای داشته باشند در غیر این صورت مجوز آنها تمدید نمیشود.
بهرهبرداری از بیمارستان سرطان در کرمانشاه تا پایان تابستان
صادق کریمی، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، اظهار داشت: عملیات اجرایی بیمارستان سرطان کرمانشاه از سال 95 آغاز شده و اکنون بیش از 90 درصد پیشرفت دارد، اظهار داشت: این بیمارستان تا پایان تابستان به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه بیمارستان 540 تختخوابی نیز در صورت رفع مشکلات 9 سال برای ساخت زمان نیاز دارد عنوان کرد: عملیات اجرایی بیمارستان 540 از سال 93 آغاز شده و جایگزین بیمارستانهای امام خمینی(ره) و معتضدی است، اما دچار مشکلات مالی شده و چون پیشرفت فیزیکی کم است به آن اعتبار تخصیص نمییابد و با 15 درصد پیشرفت باقی مانده است.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه درباره کارانه کادر درمان گفت: تمام درآمد دانشگاه از سه منبع عمومی، ردیفهای وزارتخانه و درآمد اختصاصی است که متأسفانه تمام 19 بیمارستان موجود در استان زیان ده هستند.
کریمی افزود: زیانده بودن بیمارستانها، تورم موجود و افزایش ناچیز تعرفهها سبب شده کارانه کادر درمان 9 ماه عقب بیفتد که البته این مشکل در سراسر کشور وجود دارد که البته بخشی مربوط به کوتاهی کردن در مدیریت هزینهها است که تلاش میشود این مشکل رفع شود.
وی درباره زیرساختهای اربعین گفت: مقررشده قرارگاه اربعین در مرز خسروی با کمک خیران راهاندازی شود که برآورد میشود برای دو طبقه و 2000 مترمربع زیربنا 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز باشد که عملیات اجرایی آن چند روز پیش شروع شده و تلاش میشود حداقل یک طبقه به اربعین امسال برسد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه تجهیزات بیمارستانی در کشور فرسوده شده و باید برای ان فکری کرد عنوان کرد: در قانون بودجه دو ردیف برای تجهیزات بیمارستانی پیش بینی شده که هر کدام سه میلیارد تومان هستند در حالی که هزینه نگهداری تجهیزات سنگین 15 میلیارد تومان است.