بهرهبرداری از ۳۳ میلیارد تومان پروژه مخابرات در کرمانشاه
سرپرست مخابرات منطقه کرمانشاه گفت: همزمان با هفته مخابرات پروژههایی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان در استان به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش پایگاه خبری ماندگار نیوز، حمیدرضا امیری در نشست خبری که امروز در شرکت مخابرات استان برگزار شد با اشاره به اینکه در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال پروژههایی در مخابرات منطقه تعریف شده است اظهار داشت: در هفته مخابرات پروژههایی با اعتبار33 میلیارد تومان در هفت قالب فیبر نوری، توسعه سیستمهای انتقال، انتقال سایتهای همراه اول، نصب و راهاندازی سایتهای همراه اول، فیبر نوری خانگی و اینترنت پرسرعت به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه تمرکز شرکت مخابرات گسترش فیبرنوری در نقاط مختلف استان حتی در روستاها است عنوان کرد: همچنین 24 سایت 5G و 44 سایت TD-LTE تا قبل از تابستان امسال در استان نصب و راهاندازی میشود و در 120 مورد نیز شبکه 3G ارتقا مییابد که تحول اساسی را در شبکه اینترنت استان ایجاد میکند.
امیری با اشاره به اینکه امید داریم تا پایان امسال بخش عمدهای از استان به شبکه فیبر نوری متصل شوند گفت: ایجاد زیرساختهای فیبر نوری در برخی شهرستانها همچون کرمانشاه در حال انجام است و در شهرستانهای جوانرود، پاوه، سرپلذهاب، سنقر و کلیایی و اسلامآباد غرب نیز شبکه فیبر نوری متصل شده و برای سایر شهرستانها نیز با شهرداریها رایزنی میشود که به تدریج متصل شوند.
سرپرست مخابرات منطقه کرمانشاه با بیان اینکه همراه اول غالب امکانات و تجهیزات فیبر نوری را دارد اما برخی اپراتورها کمک میکنند افزود: تکنولوژی و تجهیزات لازم برای اتصال شبکه فیبر نوری خریداری و در بسیاری از مناطق زیرساخت لازم ایجاد شده و استفاده از آن به توان مالی مشترکان بستگی دارد.
وی با اشاره به اینکه حداقل هزینه ماهانه فیبر نوری 120 هزار تومان و سالانه سه میلیون و 600 هزار تومان است عنوان کرد: اجرای داخلی فیبر نوری برای مشترکان رایگان و مودم نیمبها و قسطی است اما هزینههای نگهداری خط داخلی به عهده مشترک است.
امیری با بیان اینکه زیرساخت لازم برای فیبرنوری در مناطق متوسط به بالا ایجاد شده است بیان کرد: در نقاطی که زیرساخت لازم وجود داشته باشد با درخواست مشترک نصب تجهیزات به طور میانگین سه روز زمان
وی با اشاره به اینکه 2000 مشترک در استان به شبکه فیبر نوری متصل شدهاند گفت: زیرساخت لازم برای اتصال 20 هزار مشترک در استان وجود دارد و پیشبینی میشود تا پایان سال 4200 مشترک دیگر نیز متصل شوند و آمادگی ایجاد زیرساخت برای 30 هزار مشترک دیگر وجود دارد.
امیری از توسعه شبکه در مناطق گردشگری و ایجاد وایفای در مکانهایی همچون غار قوریقلعه عنوان کرد: در روزهای پیش رو نیز سایت 4G در روستای گردشگری هجیج راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه در شهر کرمانشاه کانالهای زیرزمینی و حوضچه وجود دارد گفت: 400 هزار مشترک دائمی و دو میلیون و 400 هزار مشترک اعتباری همراه اول در استان کرمانشاه وجود دارد.
سرپرست شرکت مخابرات منطقه کرمانشاه با اشاره به افزایش سرقت تجهیزات در استان افزود: این سرقتها سال گذشته 12 میلیارد تومان خسارت به مخابرات وارد کرد و امسال نیز چنانچه همین روند ادامه داشته باشد نسبت به سال گذشته افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه براساس دستورالعملها حداکثر سه بار برای یک مشترک بازسازی انجام میشود و بیش از سه بار تأمین تجهیزات بر عهده مشترک است اما در استان کرمانشاه بیش از این انجام شده است گفت: هر خط تلفنی که یک ماه کامل ارتباط نداشته باشد آبونمان عودت داده میشود.
مخابرات کرمانشاه 45 میلیارد تومان از مشترکان طلب دارد
امیری با اشاره به اینکه قطعی و خرابی تلفن به طور حتم باید به شماره 20117 گزارش داده شود افزود: چند 10 هزار تلفن قطع شده در استان وجود دارد و امکان رسیدگی و تأمین امنیت همه خطوط وجود ندارد و سایر دستگاهها نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند.
وی با بیان اینکه تمام مکانیزمهای لازم برای مقابله با سرقت انجام و حوضچهها به طور کامل ایمن شده است گفت: برخی از مردم برای اتصال لوله پست به دیوار ممانعت ایجاد میکنند اما برخی دیگر برای نصب در داخل حیاط منزل نیز موافقت میکنند.
امیری با اشاره به اینکه مخابرات کرمانشاه 45 میلیارد تومان از مشترکان طلب دارد که بیشتر مربوط به اپراتورهای بزرگ و شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت است افزود: افزایش سرقت کابلها و تجهیزات در سالهای اخیر گلایه مشترکان را نیز به دنبال داشته است که با حرکت به سمت توسعه فیبر نوری این مشکلات رفع میشود.